Liječnici su joj rekli da neće moći ostati trudna, no ona im je dokazala da su u krivu

Liječnici su rekli majci da nikada neće moću ostati trudna jer je imala rijedak poremećaj, no ona im je ubrzo dokazala da su u krivu. 

Chelsea Jovanovich je gotovo odustala od trudnoće dok joj presađivanje maternice nije pomoglo da donese novi život u ovaj svijet. Ujedno je upoznala svoju „sestru“ u ovoj jako pozitivnoj priči!

Većina žena sanja o tome da postanu majke. One sanjaju o tome da će brojati prstiće i ljubiti nosiće svojih beba. Kada dođe vrijeme, sanjaju o tome da će moći jesti koliko god sladoleda žele i osjetiti njihovo maleno čudo u utrobi.

Dijagnosticiran joj je rijedak poremećaj

To je bilo ono o čemu je Chelsea sanjala dok nije dobila vijest da sama nikada neće moći nositi bebu. Dijagnosticiran joj je rijedak poremećaj te se morala suočiti s time da nikada neće biti trudna.

„Uvijek sam znala da želim biti majka“, rekla je, „To je bilo sve što sam ikada željela.“

No u njezinim najmračnijim trenutcima, Bog je već radio na ispunjenju njezine najveće želje. Već je stvorio planove da postane majka kroz čudesnu tehnologiju i uz pomoć jednog posebnog anđela na zemlji.

Cheryl Urban, potpuna strankinja koja je živjela na drugoj strani SAD-a bila je taj anđeo. Uz dvoje djece je imala osjećaj da je njezina obitelj potpuna.

Transplantacija maternice

Jednog jutra dok je Cheryl gledala vijesti saznala je o pokušaju transplantacije maternice Penn Medicinea. Znala je da želi nekoj ženi promijeniti život. Slijedeći se dan prijavila te je bila prihvaćena. Tada je spojena s Chelsea za transplantaciju maternice.

Ona tada nije poznavala Chelsea niti je znala što o njoj nego joj je na slijepo donirala svoju maternicu. Chelsea je znala da je ta potpuno nepoznata osoba netko nevjerojatan.

„Tko bi normalan pristao proći 14-satnu operaciju za potpunog stranca?“, pitala se Chelsea, „Znala sam da ona mora biti netko poseban.“

Par ju nije uspio upoznati do nakon 18 mjeseci poslije transplantacije kada je Chelsea već uspjela zatrudnjeti!

„Ona je moj anđeo na zemlji. Bez nje ne bih imala svoju obitelj“, rekla je Chelsea, „Jako sam zahvalna.“

Chelsea je osjećala veliku zahvalnost te je željela nekako nagraditi tu predivnu ženu tako da ju je pozvala na svoje slikanje u trudnoći, ali i da upozna njezinog sina, Teldena Walkera Jovanovicha. Upoznavanje tog predivnog blagoslova od Boga bio je velik trenutak i za Cheryl.

Dvije žene su postale prave ”sestre”

„Ne mogu vjerovati da je upalilo“, rekla je, „On je savršen. Pravo, pravo čudo.“

Možete li zamisliti koliko je to nevjerojatan trenutak bio? Upoznati dijete koje ste pomogli donijeti na svijet jer ste se odrekli dijela sebe? To je istinski nevjerojatan dar.

Kroz iskustvo transplantacije maternice, te dvije žene su sada prave „sestre“.

„Ona je plakala. Ja sam plakala“, rekla je Chelsea, „Riskirala je život da mi da ovaj predivni dar – učinile smo to zajedno. Jako sam zahvalna.“

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*