Majka ostavila bebu u napuštenoj kući: 10 godina kasnije saznala je strašnu istinu

Mama je ostavila bebu u napuštenoj kući. Jednogodišnja djevojčica je pronađena na hladnom i prljavom podu i bilo je jasno da je danima bila sama.

Sve je počelo jednog dana kada je susjed u blizini čuo bebin plač. Nije puno obraćao pozornost na ono što je čuo te se vratio svojim svakodnevnim aktivnostima. Međutim, sljedeći dan je čuo isto! Činilo se kao da u toj kući nema nikoga, svjetlo nije gorjelo, samo se čuo plač bebice.

U tom trenutku, čovjek je pozvao policiju. Kada je policija ušla unutra, kuća je bila potpuno prazna. Ljudi koji su tu živjeli, nestali su bez traga. Jedino što su za sobom ostavili je mala beba.

Jednogodišnja djevojčica je pronađena na hladnom i prljavom podu i bilo je jasno da je danima bila sama! Tijekom istrage, saznali su bebino ime, ali nikako nisu mogli pronaći njezine roditelje. Bebu su preimenovali u Liza i odveli je u bolnicu, gdje se za nekoliko dana oporavila.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

U toj istoj bolnici, našla se i žena po imenu Ina Nika, koja je došla u posjet svom bolesnom sinu. Jednom prilikom, čula je plač u susjednoj sobi, pa je ušla vidjeti o čemu se radi. Vidjela je malu Lizu i istog trena joj je proradio majčinski instinkt. Od tog dana, Ina je svakog dana malenoj donosila igračke, odjeću i hranu.

Jednog dana, Ina je shvatila da Lize više nema. Kako se Liza oporavila, odveli su je u sirotište. Puno joj je nedostajala, pa ju je odlučila pronaći. Kada ju je ponovo vidjela, bilo joj je jasno da je želi posvojiti.

Nakon zakonske procedure, konačno ju je dovela kući! Liza je tada imala dvije godine i bila je pomalo traumatizirana. Ina nije posustajala, dajući joj pažnje i ljubavi koliko i svojoj biološkoj djeci. Bila je sigurna da će, uz puno ljubavi i topline, malena biti u stanju prebroditi i zaboraviti crne dane.

Kada je Liza malo narasla, majka ju je upisala u plesnu školu, nadajući se da će se djevojčica opustiti i probuditi svoja osjetila.

Očigledno je to bila sjajna odluka! Uz ples, ali i ljubav nove obitelji, Liza je procvjetala u divnu i sretnu djevojčicu!

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Kako je Liza tamnoputa, dodatno se isticala među svojim vršnjakinjama, pa su je često vrijeđali. Međutim, ona je danas tinejdžerka koja ima nekoliko nagrada sa natjecanja ljepote, a čak je dobila i svoj prvi angažman kao model!

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Njezina nevjerojatna priča i karijera modela, učinili su da postane poznata širom Rusije! Ubrzo, njezina biološka majka je saznala za to. Sada, kada je Liza poznata, majka je pokušala stupiti s njom u kontakt, ali nije u tome uspjela.

Liza je upoznata sa slučajem i primila je dosje o svojim roditeljima, pa je na njoj da odluči želi li upoznati majku koja ju je ostavila samu, na hladnom i prljavom podu kuće koju je napustila.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*