Nakon ove METODE čišćenja, bol u LEĐIMA, VRATU i zglobovima više neće biti problem u vašem životu! – Mnogima je lahnulo!

Jasno je da svi toksini u organizmu stvaraju otpad i da je važno s vremena na vrijeme uklanjati toksine i njihov otpad.

Postoje različite metode detoksikacije i čišćenja organizma, ali nijedna nije tako efikasna kao detoksikacija sa braon pirinčem.

Uzmite onoliko kašika braon pirinča koliko imate godina, isperite i sipajte u staklenu teglu. Napunite teglu toplom vodom, zatvorite poklopac i ostavite u frižideru.

Ujutru procijedite vodu, uzmite jednu punu kašiku braon pirinča i kuvajte je 3-4 minuta bez soli u redovnoj vodi. Pojedite to na prazan stomak, najbolje ujutru. Preostali pirinač ponovo prelijte prokuvalom vodom i ostavite u frižideru do sljedećeg jutra.

Ponavljajte proces svakog dana dok ne potrošite sav pirinač iz tegle.

Tajna je u tome što braon pirinač posjeduje kristalnu strukturu. Kada se zrna potope, skrob se uklanja i pojavljuju se ćelije. Braon pirinač se vari u crijevima, a ne u stomaku, tako da njegova zrna djeluju kao apsorbenti.

Na ovaj način se crijeva, krvni sudovi, zglobovi i drugi dijelovi tijela oslobađaju od toksina, teških metala i drugih štetnih supstanci.

Čišćenje tijela pirinčem pomaže pri normalizaciji metabolizma i reguliše telesnu težinu. Nakon ovog tretmana ćete se osjećati i zdravije i mlađe. Postoji samo jedan uslov, nakon što unesete braon pirinač ujutru, ne bi trebalo da pijete niti jedete išta naredna 3 sata.

Nakon ove detoksikacije nestaje sav bol u leđima, vratu i zglobovima. Efekti tretmana se ne javljaju odmah već postepeno. Nakon dvije nedelje počinje pravo pročišćenje organizma. Toksini počinju da izlaze kroz urin i stolicu, što ćete primetiti po boji urina koji će postati mutan.

Nakon toga ćete se osjećati ljepše i mlađe. Ne zaboravite da unosite puno tečnosti, najmanje 2 litre dnevno. Najbolji izvor tečnosti su voda i zeleni čaj.

Izvor: webtribune

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*